Byggfirma Älvsbyn

Med över 30 års erfarenhet i byggbranschen är vi ditt självklara val av byggfirma i Älvsbyn!

Offertförfrågan
Kontaktuppgifter

Din byggfirma i Älvsbyn

Genom åren har vår byggfirma i Älvsbyn fått förtroendet av såväl privatperson som företag att genomföra deras byggprojekt. Vi är en flexibel byggfirma med kund och kvalitet i fokus. För oss är det alltid viktigt att arbeta med en öppen dialog och ärlighet gentemot dig som kund.

Går du i tankarna att bygga nytt hus, renovera badrummet eller byta tak har du hittat rätt. Hos oss kan du få helhetslösningar men även renoveringar, om- och tillbyggnader, terrass-byggen, takomläggningar och plattsättningar. Kontakta oss när du är i behov av kompetenta snickare.

Gul Logga Klöverträsk byggteam AB

Personlig Service

Vi skapar bra kundrelationer, som kund får du alltid personlig service och ett trevligt bemötande.

Trygg partner

Vår yrkeskunskap och långa erfarenhet i byggbranschen gör vår byggfirma i Älvsbyn till en trygg partner.

Unika hem

Vi uppmuntrar alltid dig att sätta din personliga prägel på ditt byggprojekt. Vi anpassar oss efter dina önskemål.

Våra Tjänster

Våra hantverkare i Älvsbyn är utbildade och har lång branscherfarenhet och kan därmed ta sig an de allra flesta byggprojekt. Vi är en ledande byggfirma inom både arkitektritade hus och renoveringar, med oss är alltså allt möjligt.

Under flera år har vi monterat kök åt köksspecialisten i Luleå AB. Med deras arkitekter kan du skapa fantastiska kök som ger dig den känslan du vill åt. Vi monterar det ni bestämmer.

En renovering av en trappa utfört av en byggfirma i Boden och Luleå

Renovering

Under en renovering kan det vara både krångligt och rörigt på en och samma gång. Med oss blir din renovering ett enkelt och roligt projekt. Vi renoverar allt från badrum och kök till större garage. Som en professionell byggfirma i Älvsbyn hjälper vi dig gärna hitta den lösning som passar dig bäst och din situation bäst.

En altan byggs ut på ett tort vackert hus i Piteå

Om- & tillbyggnad

Det finns många sätt att utveckla sin boyta på. Antingen kan man hitta smarta lösningar på ytan som finns, flytta väggar eller helt enkelt bygga till. När du anlitar oss kan du alltid lita på att vi hittar den lösning som funkar för dig och ditt boende utefter dina behov. En tillbyggnad höjer dessutom även värdet på din bostad.

Stora vackra fönster på ett byggprojekt i Älvsbyn av byggfirma. Byggfirma bygger nytt hus åt kund.

Arkitektritade villor

Vår byggfirma har ett årligt snitt på tre till fyra arkitektritade villor. Vi har därmed erfarenheten som krävs för att följa både simpla och krångliga ritningar. Dessutom kan våra snickare hitta lösningar som gör din villa unik även inomhus vad gäller platsbyggda möbler etc. Med oss får du ett fantastiskt vackert och hållbart hus.

Rotavdrag - avdraget när du är i behov av en byggfirma

Vår byggfirma innehar F-skattsedel vilket gör det enkelt för dig som privatperson i Älvsbyn att använda dig av rotavdraget. Avdraget är en skattereduktion som gör att du har möjlighet att få upp till 30% avdrag på arbetskostnaden. Kontakta oss eller läs mer på skatteverkets hemsida för mer information.

Hur går det till?

Hur går det till?

Kontakt

Du kontaktar oss angående ditt projekt. Vid större projekt kommer vi givetvis ut till platsen projektet är tänkt.

Offert

När vi har informationen som krävs ser vi om vi kan leverera det jobb som önskas, i samband med det tar vi även fram en offert.

Kontrakt

När offerten godkänts skriver vi ett tydligt avtal med förväntningarna som finns på oss som byggfirma men även dig som kund.

Besiktning

Vår byggfirma i Älvsbyn följer alltid vårt framtagna besiktningsdokument när arbetet är slutfört. Givetvis kan ni även anlita en extern besiktningsman.

Byggnation av ett arkitektritat hus i Boden. Vi hjälper dig att bygga ett nytt hus.
0

års erfarenhet i älvsbyn

Sedan starten för mer än 30 år sedan har vår byggfirma alltid haft som mål, att vara en byggfirma som ständig är ledande inom byggbranschen. Genom att ge våra fantastiska hantverkare och snickare utbildningen, kunskapen och utvecklingen som krävs uppnår vi detta. Med oss kan du tänka framåt och nytt, våga tänka utanför det vanliga.

Ett självklart val av byggfirma

Tack vare fantastiska hantverkare och snickare, är vår byggfirma idag ett självklart val för många privatpersoner och företag i både Älvsbyn, Boden, Luleå och Piteå. Vi arbetar i hela fyrkantsområdet i Norrbotten. Skulle du behöva ett byggprojekt en bra bit från Älvsbyn kan du alltid kontakta oss ändå. Vi ser då över de möjligheter vi har att skicka snickare som kan utföra arbetet.

Följ oss på sociala medier

Vi är aktiva på både Facebook och Instagram. På våra sociala medier kan du få inspiration från tidigare projekt och du får följa med vår byggfirma i Älvsbyn under våra arbeten.

KONTAKTA OSS